Herenboeren in Twente

Herenboeren in Twente

Vele tientallen huishoudens in Twente hebben via de ‘stippenkaart’ op onze site laten weten interesse te hebben in Herenboeren in het algemeen, en een eigen coöperatieve boerderij in het bijzonder. Dit was voor ons reden om een online informatieavond te beleggen. Die vond plaats op donderdag 11 maart en is hier terug te kijken.

Kartrekkersgroep opgestaan
Na het Webinar zijn 14 mensen opgestaan als kartrekker. Deze groep mensen is behoorlijk actief en zet de schouders onder hun initiatief om één of meerdere Herenboerderijen in Twente op te richten.

Nieuwsbrief
Ben je geïnteresseerd, meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van Herenboeren Twente. Als er in een bepaald gebied voldoende geïnteresseerden zijn starten wij dáár de zoektocht naar geschikte grond en naar een boer.

Geplande activiteiten
1 juli 2021: Fysieke presentatie Herenboeren Twente in de Algemene Bibliotheek Enschede, als onderdeel van Circulair Festival Twente. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek.

8 juli 2021: Algemene online informatiebijeenkomst Herenboeren Twente. Wij leggen uit wat onze plannen zijn en hoe je je eventueel kan aansluiten.  Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Contact
De kartrekkers van Herenboeren Twente zijn te mailen via info@herenboerentwente.eu.

Herenboeren in Twente
Tubantia-over-Herenboeren