Skip to content
Sluit

Contact

Heb je interesse om aan te sluiten bij een Herenboerderij in jouw regio, klik dan door naar deze pagina en kijk welke lopende initiatieven er zijn. Je kan daar ook je interesse voor een toekomstige boerderij kenbaar maken.

Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen van Herenboeren Nederland en de lokale Herenboeren-initiatieven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je graag een draaiende Herenboerderij bekijken, kijk dan op deze pagina waar de dichtstbijzijnde draaiende boerderijen bij jou in de buurt te vinden zijn, en kijk op de website van die boerderijen naar geplande rondleidingen. 

Wil je graag concreet het initiatief nemen om een Herenboerderij op te starten en met ons bespreken welke stappen nodig zijn om er – met anderen – een op te richten, maak dan een afspraak met ons team via het contactformulier hiernaast of onderstaand e-mailadres. 

Andere vragen, opmerkingen of suggesties? Altijd welkom! Graag ontvangen we je bericht via het contactformulier hiernaast of op onderstaand e-mailadres. 

Stichting Herenboeren Nederland
Bezoekadres (uitsluitend op afspraak):
Het Klaverblad 13
5283 TV Boxtel

Postadres:
Postbus 237
5280 AE Boxtel

E-mail: info(at)herenboeren.nl

Lees hier onze privacyverklaring d.d. 2 oktober 2019 (pdf)

Contactformulier