Herenboeren Wilhelminapark

Waarom doen wij dit?

Wij zijn Herenboeren Wilhelminapark, een coöperatie waarvan de meeste leden uit de regio Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel komen. Wij runnen samen een kleinschalig gemengd boerenbedrijf. Een boer is aangesteld voor de dagelijkse werkzaamheden op het bedrijf. Voedsel is een primaire levensbehoefte en wij willen gezond en lekker eten voor een goede prijs. Wij willen erop kunnen vertrouwen dat ons eten eerlijk is geproduceerd, met respect voor de boer, de dieren en de natuur.

Hoe pakken wij het aan?

We willen weten waar ons voedsel vandaan komt. Daarom zijn we in het voorjaar van 2016 met elkaar een eigen Herenboerderij gestart. We vinden het gewoon fantastisch als je eten vlakbij je eigen huis wordt geproduceerd? Wat is er leuker dan eten van je eigen boerderij!

Wat is de stand van zaken?

Eind 2019 zijn ongeveer 190 huishoudens lid van onze coöperatie, ruim 400 mensen eten wekelijks van aardappelen, verse groenten, fruit, eieren en vlees van hun eigen boerderij. Ga naar onze website voor meer informatie of sluit je bij ons aan! Volgen op Facebook kan natuurlijk ook.