Herenboeren Land van Weert

Waarom doen wij dit?

Wij zijn van mening dat de Herenboerderij in het Land van Weert eten, welzijn en geluk als rendement oplevert. De Herenboerderij levert gezond en smakelijk voedsel en een goed gevoel. De winst zit in het met elkaar in stand houden van een gezonde boerderij. Geld speelt in een draaiende Herenboerderij een ondergeschikte rol. Dat wat je investeert, betaalt zich direct terug in eten en geluk.

Hoe pakken wij het aan?

We willen graag weten waar ons voedsel vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt. Om gezamenlijk een eigen Herenboerderij op te richten zijn we op zoek naar nog veel meer mensen die hier benieuwd naar zijn. Als leden bepalen we zelf wat we van onze eigen boerderij willen eten en we nemen samen een boer in loondienst die op een duurzame wijze ons eten produceert.

Wat zijn onze plannen?

Het fundament van een Herenboerderij bestaat uit een groep mensen. Mensen die de overtuiging hebben dat wat je eet je leven rijker maakt en die bereid zijn om gezamenlijk te investeren in onze eigen Herenboerderij zodat we samen duurzaam voedsel kunnen produceren.

Sinds de zomer van 2018 hebben we zicht op een prachtige locatie waar onze boerderij kan landen. Ga naar onze website voor meer informatie en sluit je bij ons aan!