Item over Herenboeren bij EenVandaag

Herenboeren Nederland was gisteravond, woensdag 9 november, met een item van maar liefst 4 minuten onderdeel van de dagelijkse uitzending van het NPO1 programma EenVandaag.
 
Woensdagochtend werden we om half 10 gebeld door EenVandaag of ze die dag nog een item konden komen maken over Herenboeren. Of eigenlijk zelfs in de ochtend nog… “Tuurlijk, gaan we regelen!”, zeiden wij. Een kleine 2 uur later stond de crew er al, bij Herenboeren Wenumseveld. 

Ze interviewden daar boer Fabian Kemps Verhage, coöperatieleden Elvira Maatkamp en Nicole Salzmann van Herenboeren Wenumseveld én
Herenboeren-oprichter Geert van der Veer.
 
Een leuke aanrader om nog even terug te kijken, het is echt een mooi en positief item geworden. 
 
Dat vonden blijkbaar meer mensen, want de bezoekersaantallen naar de Herenboeren websites kort na de live uitzending waren zo hoog, dat onze websites tijdelijk even uit de lucht waren. Gelukkig konden we dat snel weer oplossen! 
 
Kijk het live item terug (4 minuten):
 

Deze inhoud is geblokkeerd vanwege jouw cookievoorkeuren.

Accepteer alle cookies om deze content weer te geven.
Wijzig jouw cookievoorkeuren.

 
Er werd door EenVandaag ook nog een leuk artikel over Herenboeren gepubliceerd op hun website met de titel ‘Met honderden anderen eigenaar van een boerderij waar je je groenten, zuivel en vlees vandaan haalt: de Herenboerderij is mateloos populair‘.
 
Dat artikel lees je via deze link
 
 

Deel dit bericht: