Herenboeren Wenumseveld wint Apeldoorn Business Awards

Herenboeren Wenumseveld heeft gisteravond bij de feestelijke uitreiking van de jaarlijkse Apeldoorn Business Awards de eerste prijs uitgereikt gekregen in de categorie ‘Starters’. Een prachtige kers op de taart van veel hard en liefdevol werk! 

Boer Fabian Kemps Verhage en voorzitter van het bestuur van coöperatie Herenb0eren Wenumseveld, Iris van de Kamp namen gezamenlijk de award in ontvangst. Fabian nam demonstratief een schep mee op het podium en stak deze vreugdevol in de lucht. 

Voorzitter Iris van de Kamp: ‘Onze tijd op het podium om mensen te bedanken was heel kort. Maar we hadden daar niet gestaan zonder de steun en het ondernemerschap van Gert-Jan Wensink en Hanneke de Vries, de eigenaren van Wenum Hoeve, waar Herenboeren Wenumseveld haar 15ha pacht. Zij waren ook de initiatiefnemers van het plan om de mogelijkheden voor een Herenboerderij te verkennen. Ook zijn we dankbaar voor het lef, de visie en de doortastendheid van onze groep kartrekkers en de ambitie, professionele hulp en het harde werk van onze boeren Fabian Kemps Verhage en Mas van de Pol. Én zonder de steun en inspirerende visie van Geert van der Veer en zijn team van Herenboeren was dit ook allemaal niet gelukt. Bedankt allemaal, namens álle leden!’

Deel dit bericht: