In Beeld: het effect van één tot twee jaar Herenboeren

Begin september ging onze communicatiemedewerker Anneke op pad met fotograaf Mark van Stokkom van TradeMark Fotografie om nieuw beeldmateriaal te verzamelen op de Herenboerderijen bij Heemstede, Leimuiden en Tilburg.

Mark kwam afgelopen voorjaar toevallig langs een Herenboerderij op fietsvakantie, raakte in de “ban” van ons concept en bood spontaan aan zijn kennis en ervaring als professioneel fotograaf kosteloos beschikbaar te stellen om Herenboeren te promoten.

We hebben op een aantal boerderijen prachtige “vervolg” foto’s gemaakt op foto’s die van het kale land gemaakt waren voordat de Herenboerderijen van start gingen. Deze before & after setjes maken in één oogopslag inzichtelijk hoeveel er kan veranderen in slechts één of twee jaar tijd. 

Herenboeren Heemstede 

Herenboeren Aan den Drecht, bij Leimuiden.

Herenboeren Goedentijd, in Alphen, bij Tilburg. 

Deel dit bericht: