Crowdfunding De Plaatsen: doelbedrag overstegen en €900.000 opgehaald!

Vandaag, bij de sluiting van de crowdfunding voor De Plaatsen, werd duidelijk dat er maar liefst €400.000 méér is opgehaald dan het aanvankelijke doelbedrag van €500.000, wat leidt tot een prachtig eindbedrag van €900.000.
 
Mede-initiatiefnemer Geert van der Veer, tevens de oprichter van Herenboeren Nederland, legt uit:
 
‘Het minimumbedrag van €500.000 werd al binnen 2 weken gehaald, wat echt boven de verwachting was. Alles wat we daarna bovenop die 5 ton hebben opgehaald, maakt dat we onze plannen nóg sneller kunnen realiseren. Dus we zijn super blij met dit resultaat!
 

Het opgehaalde bedrag levert een waardevolle bijdrage aan de aankoop en renovatie van de gebouwen voor de eerste Plaats, Plaats De Kleine Aarde in Boxtel. De €900.000 is door 348 investeerders bijeengebracht. Stuk voor stuk mensen die boeren en burgers willen helpen om stappen te zetten naar een in alle opzichten regeneratief voedselsysteem. We willen in het bijzonder hen bedanken voor hun bijdrage aan én de verbinding met De Kleine Aarde.’

De Plaatsen is een praktisch kenniscentrum in oprichting. Hier gaan onze Herenboeren (en zij niet alleen) ondersteund worden op weg naar een toekomstbestendig, regeneratief voedselsysteem.

Meer weten over De Plaatsen?
  • We schreven er hier op de website van Herenboeren Nederland al eerder een nieuwsartikel over.
  • Ook verscheen er gedurende de crowdfunding een interview met Geert op het bekende platform hetkanWEL.nl, dat je hier kunt nalezen. 
 Benieuwd naar de verdere groei en bloei van de eerste Plaats, Plaats De Kleine Aarde?

Deel dit bericht: