Vacature: we zoeken een secretaresse

Herenboeren Nederland zoekt een secretaresse voor haar nieuwe kantoorlocatie in Driebergen

Vacature als pdf

Wie zijn wij?
Herenboeren is een groeiende burgerbeweging die aantoont dat de productie van ons dagelijks voedsel anders, beter en bovenal duurzamer kan. Stichting Herenboeren Nederland doet dat door het bieden van ondersteuning en het vergaren en ontsluiten van kennis voor de verdere ontwikkeling van Herenboerderijen in Nederland.

Wat ga je doen?
Voor ons nieuwe secretariaat – gevestigd in Driebergen – zijn wij op zoek naar een ervaren secretaresse. Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische omgeving en ben je in staat om een ‘huiskamer’-gevoel te creëren voor al onze collega’s en heb je de gevraagde ervaring? Neem dan direct contact met ons op!

We vragen
Het betreft een combinatiefunctie, waarbij 1 dag per week het secretariaat van een collega-organisatie moet worden ingevuld op dezelfde locatie.

  • Er is behoefte in de organisatie aan een centrale ontmoetingsplek, waar samengewerkt kan worden. Jij bent daarvoor de spin in het web, om dat te faciliteren en te organiseren
  • Het ondersteunen van directie en ander collega’s
  • Agendaplanning en notuleren van vergaderingen
  • E-mailbeheer
  • Organisatie van vergaderingen op locatie
  • Allerlei adhoc werkzaamheden zoals het plannen van teamuitjes, bloemen en kaartjes etc.
  • Het team is continu bezig te kijken hoe ze hun werkprocessen kunnen verbeteren, jij speelt daar – net als je collega’s – een belangrijke rol in

Wat verwachten wij van jou
Je bent iemand die zich verenigt met het concept van Herenboeren. Je bent praktisch, gezellig en resultaatgericht. Je kunt met veel onderwerpen tegelijk bezig zijn en weet makkelijk prioriteiten te stellen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, kan goed omgaan met diverse softwarepakketten zoals Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams. We denken aan een inzet van 24 – 32 uur per week.  

Wat bieden wij
We bieden een inspirerende, flexibele en dynamische werkomgeving. Een jaarcontract om mee te beginnen. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband.

Hoe reageren?
We zijn benieuwd naar je. Stuur je motivatie met een CV of link naar je LinkedIn profiel naar Mariska Pater via secretariaat@herenboeren.nl

Heb je vooraf nog vragen? Dan kun je Mariska bellen via 06-46222153.

Deel dit bericht: