Vier Aardpeerwebinars speciaal voor (aspirant-)Herenboeren

Menig Herenboereninitiatief stoeit soms jarenlang met de zoektocht naar grond. En ook al is een initiatief letterlijk ‘geland’, dan nog gun je elke Herenboerderij een mooie plek. Toch? Alleen daarom al is het goed dat Aardpeer er is; een initiatief van onder meer Herenboeren Nederland.

Aardpeer wil zoveel mogelijk boeren en voedselinitiatieven de kans geven om de bodem op natuurlijke wijze te bewerken en de biodiversiteit te bevorderen. Daarnaast wil Aardpeer uitgroeien tot een brede, inspirerende beweging, die mensen met hart voor natuurvriendelijke landbouw met elkaar verbindt. Door het verhaal van een gezonde bodem door te geven én financieel bij te dragen kunnen we samen een duurzame landbouwsector voor de komende zeven generaties waarborgen.

Er is veel interesse in Aardpeer. Maar we begrijpen dat geïnteresseerden, ondanks alle informatie die op de site van Aardpeer én investeringsplatform Duurzaam Investeren staat, nog met vragen zitten. Daarom houden we op vier avonden in maart speciaal voor (aspirant-) Herenboeren een aantal webinars. Je bent vrij om je aan te melden voor een van de webinars, al proberen we er een regionaal tintje aan te geven.

  • Webinar Friesland, Groningen, Drenthe op dinsdag 2 maart, 20 uur
  • Webinar Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht op donderdag 4 maart, 20 uur
  • Webinar Flevoland, Gelderland, Overijssel op maandag 8 maart, 20 uur
  • Webinar Zeeland, Noord-Brabant, Limburg op dinsdag 9 maart, 20 uur.

Aanmelden kan via via onderstaande button.

Deel dit bericht: