Eerste webinar goed bezocht en interactief

Bijna 100 computers, tablets en smartphones waren gisteravond ingelogd voor het eerste webinar van Herenboeren Nederland. De aanwezigen kregen aan de hand van een presentatie en filmpjes een algemene eerste indruk van wat een Herenboerderij is, en wat Herenboeren Nederland te bieden heeft. Terwijl twee teamleden van Herenboeren Nederland zich bezighielden met het geven van de presentatie, beantwoordden hun collega’s vragen in de chat. Ook is een aantal vragen live beantwoord.

Voor Herenboeren Nederland was het de eerste keer dat we zo’n webinar hielden. Een tweede sessie staat gepland voor vrijdag 24 april, om 20 uur.

Ook verschillende Herenboereninitiatieven houden in deze tijden regelmatig online bijeenkomsten, nu samenkomsten en bezoeken aan boerderijen niet mogelijk zijn.

Het webinar van 16 april is integraal terug te kijken.

Deel dit bericht: