Gezocht: Boer voor Herenboeren Breda

Voor een nieuwe locatie van een Herenboerderij in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een agrarisch bedrijfsleider voor zo’n kleinschalige, gemengd boerenbedrijf. Op het kleinschalige bedrijf worden o.a. groenten, fruit en vlees geproduceerd voor de Herenboeren, zijnde 200 huishoudens die in deze boerderij investeren en als coöperatie gezamenlijk eigenaar zijn van hun Herenboerderij.

De agrarische bedrijfsleider waar wij naar op zoek zijn, is de ‘waard’ van de Herenboerderij. Als agrarisch bedrijfsleider plan, coördineer, stuur en controleer je de uitvoering van alle landbouwkundige werkzaamheden tot en met de oogst en uitlevering/distributie. Je doel is om op circa 20 hectare grond kwalitatief goed eten te produceren dat smaakvol is en voldoet aan de wensen van de community én samengaat met de natuurwaarden op en rond het bedrijf.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de landbouwkundige zaken omtrent administratie en wetgeving, zoals de gecombineerde opgave, mestboekhouding en andere verplichte zaken.

Nog steeds geïnteresseerd? Lees hier verder (pdf).

Deel dit bericht: