Eerste Herenboerderij 10e in de Trouw Duurzame 100

Coöperatie Herenboeren Wilhelminapark heeft een mooie 10e plek behaald in de Trouw Duurzame 100 van het jaar 2019. In Pakhuis de Zwijger werden donderdagavond de bovenste 25 initiatieven van de lijst bekendgemaakt, met dit mooie resultaat voor deze coöperatieve boerderij.

Dagblad Trouw stelt sinds 2008 jaarlijks een Duurzame 100 samen. Anders dan de voorgaande 10 edities stonden dit jaar initiatieven van onderop centraal. De hele lijst is te bekijken op Trouw.nl/Duurzame100.

Goed gezelschap
In de lijst staan stuk voor stuk kleine en grote burgerinitiatieven die zich richten op onder andere duurzame energievoorziening, sociale innovatie, meer natuur, duurzame voedselvoorziening en het samenbrengen van mensen. De Herenboeren bevinden zich met hun community en boerderij dus in goed gezelschap.

Deel dit bericht: