Inspirerend korte ketenmagazine van Impact Hub Amsterdam

Onder de noemer ‘Koplopers van de korte keten’ heeft de Impact Hub Amsterdam een (online) magazine gepubliceerd met mooie verhalen van inspirerende initiatieven en ondernemers. Met het magazine wil de Impact Hub inspiratie bieden aan iedereen die zich wil inzetten voor een beter voedselsysteem. Belangrijk, stelt ook Programmamanager van de Hub Manon Klein in haar voorwoord, want de transitie naar een houdbaar en divers voedselsysteem is een van de grote issues op weg naar een duurzame samenleving.

Het magazine verkent een aantal korte ketenconcepten, waaronder Boerschappen, de Melkbrouwerij en ook Herenboeren. Ook wordt het vizier gericht op drie ingrediënten voor geslaagde innovaties van voedselsystemen.

De hele publicatie is het lezen meer dan waard, en staat online. De case van Herenboeren hebben we er even uitgelicht (pdf)

Deel dit bericht: