Informatieavond over grond Herenboeren Hart van Brabant

Honderden mensen uit Tilburg en omliggende dorpen willen graag met elkaar en een professionele boer een coöperatieve boerderij starten. Voor zo’n Herenboerderij is grond nodig die hun coöperatie meerjarig kan pachten. Om eigenaren en gebruikers van geschikte gronden te informeren over wat een Herenboerderij hén te bieden heeft, houden we op maandag 17 juni een informatieavond in café Zomerlust, Oisterwijksebaan 15 in Tilburg. Je bent welkom vanaf 19.15 uur, om 19.30 uur beginnen we.

Wie is welkom?
We verwelkomen graag boeren en tuinders, landgoedeigenaren, overheden en andere mogelijk geïnteresseerde terreinbeheerders- en eigenaren uit Tilburg en omliggende gemeenten. Wie deze avond niet kan, of liever in een vertrouwelijke setting spreekt, kan mailen met HartvanBrabant@Herenboeren.nl.

En heb je geen grond, maar wil je zelf wel lid worden van de coöperatie, meld je dan op Hartvanbrabant.Herenboeren.nl.

Deel dit bericht: