Geert van der Veer keynote op ‘Food and the City’

Op donderdag 22 november houdt Grow Campus op de Bossche Tramkade het ‘Food and the City’ businessevent. Geert van der Veer, voorzitter Herenboeren Nederland, is de keynote en laat er zijn licht schijnen over de rol van Farming Communities in de huidige en toekomstige voedselvoorziening van Nederland.

Het centrale thema van het event is hoe de stad van de toekomst eruit ziet en hoe we omgaan met voedselproductie, water en energie. Nederland kan zich als groenste wereldstad internationaal op de kaart zetten met thema’s als duurzame productie in of vlakbij de stad, circulariteit en nieuwe verbindingen tussen producent en consument. Op ‘Food and the City’ inspireren diverse toonaangevende sprekers met nieuwe inzichten en innovatieve concepten.

Programma en aanmelden

Deel dit bericht: