Brabant maakt zich op voor een maandje Herenboeren

De Provincie Noord-Brabant en de Brabanders kunnen zich opmaken voor de We Are Food-maand september waarin Samen Voedsel Produceren centraal staat. De vier Brabantse Herenboereninitiatieven (Herenboeren Wilhelminapark (Boxtel), Herenboeren Hart van Brabant, Herenboeren Rijk van Dommel en Aa en Herenboeren Breda)  zijn in de lead. Ze staan te popelen om hun regio kennis te laten maken met hun initiatief.

Dat doen ze met een mooie mix van informatie- en thema-avonden, debatten, rondleidingen, picknicks en per locatie een bijzonder Herenboerendiner op een prachtige plek. Wil je meer weten, mee eten, mee lopen, mee praten, houd hun Facebookpagina’s en websites de komende tijd goed in de gaten en doe mee. Samen maken we van Brabant een echt Herenboerenland!

Facebookpagina’s

Deel dit bericht: