Wil je ook een Herenboerderij? Bezoek eerst die in Boxtel

Veel mensen zien het ook wel zitten, een Herenboerderij. In Boxtel, op de eerste van Nederland, doen we graag uit de doeken hoe zo’n coöperatieve boerderij werkt en welke stappen nodig zijn om hem daadwerkelijk te realiseren.

Als het Corona-technisch weer kan, houden we rondleidingen; speciaal voor geïnteresseerden van buiten de regio Boxtel dus. De datums vind je dan onder meer hier.

Wil je langskomen, alleen of met een groep, stuur dan even een mail naar info@herenboeren.nl met vermelding van de datum en het (waarschijnlijke) aantal deelnemers. Meer informatie staat ook op Facebook.

Waar is het te doen?

Herenboeren Wilhelminapark ligt in Boxtel aan de A2 en is daarom goed bereikbaar met de auto. Neem afslag Boxtel-Noord, bovenaan de stoplichten ga je links óf rechts richting Sint-Michielsgestel. Dan zie je aan je linkerhand al snel een carpoolplaats. Daar kun je parkeren. De Herenboerderij ligt achter het gele hek.

Vanaf station Boxtel fiets je er in 15 minuten heen. Buurtbus 203 van Boxtel naar Esch brengt je tot eetcafé de Ketting, dan is het nog een kwartiertje lopen.

Deze inhoud is geblokkeerd vanwege jouw cookievoorkeuren.

Accepteer alle cookies om deze content weer te geven.
Wijzig jouw cookievoorkeuren.

Deel dit bericht: