Samenwerkingsovereenkomst met Ede getekend

Herenboeren Ede en Herenboeren Nederland Uitvoering hebben woensdag 1 november hun samenwerking bekrachtigd met een handtekening. Met de samenwerkingsovereenkomst in de hand trekken beide stichtingen samen op, op weg naar de realisatie van een Herenboerderij in de Gelderse gemeente. Voornaamste uitdaging nu, is om in en om Ede ten minste 150 mensen te vinden die Herenboer willen worden.

De ondertekening was het slotstuk van een bijzonder goed bezochte informatieavond in het Raadhuis van Ede. Ruim de helft van de zeventig aanwezigen uit Ede en omgeving kreeg algemene informatie over Herenboeren en de te zetten stappen om hun eigen Herenboerderij te realiseren. Een ander deel verdiepte zich ondertussen in natuurinclusieve landbouw.

Aan het slot van de avond werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Namens Herenboeren Nederland Uitvoering zette Judith van der Bruggen een handtekening, namens Stichting Herenboeren Ede tekenden Rob van Bokkem (voorzitter) en Wouter de Nooy (secretaris).

Behalve Herenboeren Ede hebben eerder Herenboeren Rotterdam en Herenboeren Land van Weert een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Deel dit bericht: